Kaartspellen voor op werk

Je bent hier:

Wil je je collega’s beter leren kennen of de teambuilding versterken? Speel dan een kaartspel met je collega’s. We bieden een overzicht van leuke spellen die op het werk gespeeld kunnen worden. Het spelen van kaartspellen op het werk kan de productiviteit verhogen, omdat het de creativiteit stimuleert en het samenwerking bevordert.

Aanbevolen kaartspellen voor op werk

Openhartig Eindejaar

Dit spel is uitermate geschikt om te spelen rondom de jaarwisseling. Het biedt gelegenheid om terug te blikken, maar ook vooruit te kijken naar zowel positieve als negatieve gebeurtenissen aan de hand van afwisselende vragen. Tevens leuk om te spelen tijdens kerst.

Openhartig Go For It!

Met dit kaartspel ontdek je wat je medespelers belangrijk vinden in het leven. Het spel bevat inspiratievolle vragen waarin je ontdekt wat je medespelers willen bereiken in het leven en wat ze tegen houdt. Je moet aangemoedigd om vrijuit te denken.

Openhartig Team Spirit

Versterk jouw team spirit door interessante vragen met elkaar te beantwoorden. Ontdek hoe sterk jouw teamband is en hoe goed jullie samenwerken. Dit spel kan jullie als team dichter bij elkaar brengen en leert elkaar beter te begrijpen.

Openhartig Vitaliteit

Ontdek jouw levenskracht met Openhartig Vitaliteit. Bespreek met anderen waar jij energie van krijgt en wat jouw energie kost. Ontdek hoe lekker je medespeler in zijn vel zit!

Openhartig Wereldwijd

Dit kaartspel bevat meer dan 100 vragen in het Nederlands & Engels. Ontdek nieuwe perspectieven en begrip en geniet van boeiende gesprekken! Leer elkaars cultuur beter kennen en begrijpen aan de hand van unieke vragen.

Openhartig Zingeving

Wat zijn jouw drijfveren ofwel wat geeft jouw leven zin? Wissel ideeën met elkaar uit en leer je naasten beter kennen. Veel vragen zetten je aan het denken. Daarom is dit spel niet voor iedereen weggelegd.