Kaartspellen voor met vrienden

Je bent hier:

Binnenkort een vriend jarig en op zoek naar een origineel cadeau? Of ben je wellicht op zoek naar een leuk spel om te spelen in jullie vriendengroep? We bieden een overzicht van originele kaartspellen die je in gezelschap kan spelen.

Aanbevolen vrienden kaartspellen

Boonanza

Boonanza is een tactisch kaartspel waarin spelers bonen zaaien en oogsten om punten te verdienen. Elke boon heeft een bepaalde waarde en zeldzaamheid. Het spel draait om onderhandeling en strategie. Als je dacht dat bonen saai zijn, dan heb je het mis!

Exploding Kittens (Nederlandstalig)

Exploding Kittens is een strategisch kaartspel dat Russisch roulette met schaken combineert. Overleef tot je de laatste speler bent! Het spel is wereldwijd populair en geschikt voor binnen en buiten Nederland. Begin nu met spelen en ontdek waarom het zo'n hit is!

For The Girls Nederlandstalige versie

For the Girls is een vermakelijk kaartspel gericht op vrouwen. Het combineert verschillende partyspellen en drankspellen in één nieuw jasje. Gooi met de dobbelsteen om te bepalen welk spel je in de ronde speelt. Ideaal voor een avondje uit met de meiden!

Gubs

Gubs is een interactief kaartspel voor alle leeftijden. Bescherm je Gubs, irriteer andere spelers of trek Gubs naar jouw kant. Gemakkelijk te leren dankzij eenvoudige en korte teksten. Ideaal voor op reis of thuis, vereist weinig speelruimte.

Ik heb nog nooit...

Onthul rare anekdotes, gênante situaties en geheimen over jou en vrienden door dit spel te spelen. Het doel van het spel is simpel: iemand leest een vraag op die begint met "Ik heb nog nooit"... en iedereen neemt een shotje als diegene dit nog niet eerder overkomen is.

Jaipur

Word de beste handelaar in Jaipur. Dit is een twee-speler kaartspel waarbij handel en tactiek het verschil maken. Win aan het einde van de week en word rijker dan je tegenspeler. Nu beschikbaar met een compacte verpakking van Space Cowboys.

Openhartig Afscheid

Het verlies van een dierbare raakt iedereen anders en kan je leven op vele manieren veranderen. Dit spel bevat meer dan 100 vragen die helpen om samen het afscheid een plek te geven en de onderlinge banden te versterken.

Openhartig Bijzonder

Dit spel bevat enkel maar duidelijke vragen en opdrachten. Onduidelijke vragen met een soms dubbele betekenis is lastig om te spelen met mensen met een beperking. Openhartig Bijzonder is een vrolijk kaartspel voor mensen met een verstandelijke beperking.

Openhartig Classic

Leer je vrienden en familie beter kennen. Dit spel bevat algemene vragen die geschikt zijn om met ieder gezelschap te spelen. Jullie trekken om de beurt een kaart. De vragen zijn toegankelijk waardoor dit spel in een hoog tempo kan worden gespeeld.

Openhartig Eindejaar

Dit spel is uitermate geschikt om te spelen rondom de jaarwisseling. Het biedt gelegenheid om terug te blikken, maar ook vooruit te kijken naar zowel positieve als negatieve gebeurtenissen aan de hand van afwisselende vragen. Tevens leuk om te spelen tijdens kerst.

Openhartig Go For It!

Met dit kaartspel ontdek je wat je medespelers belangrijk vinden in het leven. Het spel bevat inspiratievolle vragen waarin je ontdekt wat je medespelers willen bereiken in het leven en wat ze tegen houdt. Je moet aangemoedigd om vrijuit te denken.

Openhartig Memories

Sta stil bij het leven van uw dierbaren met dit kaartspel. Deel herinneringen van familieleden of vrienden met elkaar. Stel herinneringen samen en ervaar de tijd waarin we opgroeiden en nu leven. Sla een brug tussen het toen en nu.

Openhartig Vitaliteit

Ontdek jouw levenskracht met Openhartig Vitaliteit. Bespreek met anderen waar jij energie van krijgt en wat jouw energie kost. Ontdek hoe lekker je medespeler in zijn vel zit!

Openhartig Wereldwijd

Dit kaartspel bevat meer dan 100 vragen in het Nederlands & Engels. Ontdek nieuwe perspectieven en begrip en geniet van boeiende gesprekken! Leer elkaars cultuur beter kennen en begrijpen aan de hand van unieke vragen.

Openhartig Zingeving

Wat zijn jouw drijfveren ofwel wat geeft jouw leven zin? Wissel ideeën met elkaar uit en leer je naasten beter kennen. Veel vragen zetten je aan het denken. Daarom is dit spel niet voor iedereen weggelegd.

Openminded Classic

Ben jij open-minded? Ontdek het met deze filosofische, maatschappelijke en creatieve vragen en uitdagingen. Laat jouw geest openstaan voor verfrissende ideeën, creatieve oplossingen en nieuwe inzichten. Ontdek met jouw medespelers hoe open-minded jullie zijn!

Pesten kaartspel

Speel het populaire kaartspel Pesten met familie en vrienden. Nieuwe uitvoering met heldere instructies en leuke plaatjes voor eenvoudig speelplezier. 7 blijft kleven, Joker betekent vijf kaarten pakken. Ideaal voor familieavonden of gezellige bijeenkomsten.

Pokerset

Organiseer een thuis-pokeravond met deze complete poker set. Inclusief handig opbergkoffertje voor Texas Hold'em of andere pokervarianten. Speel samen met vrienden en houd alles netjes opgeborgen

RUMAG Drankspel Te Veel Info (18+)

RUMAG's drankspel 'Te Veel Info' is de perfecte manier om mensen te leren kennen door middel van vragen en strafkaarten. Zelfs een date met je schoonmoeder is minder erg. Maar let op: dit spel is niet geschikt voor kinderen.

Shit Happens: Familie Editie (14+)

Maak je klaar voor de Shit Happens Familie Editie! Het leuke en brutale gezelschapsspel is geschikt voor gezinnen (14+) en zit vol met de ergste situaties ooit. Speel het en beleef hilarische momenten met je familie!

Speelkaarten XL

Grote kaartspelen set voor uitdagend spelplezier, dit is een regulier kaartspel maar dan in een reusachtig formaat. Dit kaartspel is ideaal om cadeau te geven aan een slechtziende vriend of familielid. Niet geschikt voor goocheltrucs.

Sushi Go

Waan je een echte sushi chef met het vlotte kaartspel. Verzamel de beste combinaties van sushi gerechten! Scoor punten met maki rolls, sashimi sets en door wasabi te gebruiken. Win het spel door de meeste punten te scoren.

These Cards Will Get You Drunk

Lach je vrienden uit met dit dynamische drankkaartspel! Supergemakkelijk te spelen, perfect voor feestjes of voor het stappen. Speel met bier, shotjes, wijn, water of wat je wilt. Geschikt voor 2-8 spelers vanaf 21 jaar. Eigenlijk zegt de titel van dit spel al genoeg.

Unstable Unicorns NL

Unstable Unicorns is een strategisch kaartspel waarbij spelers hun kaarten uitspelen om als eerste 7 eenhoorns te verzamelen en het spel te winnen. Het spel is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en biedt een spannende en vermakelijke manier om samen te spelen.

Vertellis Feestdagen editie

Zorg met dit vragenkaartspel voor verbondenheid tijdens kerst en oud & nieuw. Reflecteer samen op het afgelopen jaar en plannen voor het komende jaar samen met vrienden, familie of collega's.

What Do You Meme?

In dit spel creeer je grappige memes door kaarten te combineren. De winnaar van elke ronde krijgt een punt, bepaald door een wisselende jury. Creëer de grappigste memes en word de winnaar!