Kaartspellen voor met je partner

Je bent hier:

Leer je partner beter kennen door samen een kaartspel te spelen. Kaartspellen kunnen worden gespeeld aan de hand van vragen en opdrachten die kunnen leiden tot diepere gesprekken en een intiemere connectie.

Aanbevolen kaartspellen voor met je partner

Hart vol Voorspel

Geef dit spannende spel als cadeau aan je partner en beleef verrassende momenten. Het spel bevat seksopdrachten voor hem en haar en kunnen zorgen voor extra opwinding en spanning. Uitermate geschikt voor stelletjes. Sommige opdrachten vereisen enige voorbereiding, dus plan ze enkele dagen van tevoren uit.

Openhartig About Sex

Deel je seksuele voorkeuren en gebeurtenissen met je medespelers aan de hand van vragen. Dit spel is vooral interessant voor mensen die het een uitdaging vinden om over seks te praten. Communicatie is de sleutel tot succes.

Openhartig Classic

Leer je vrienden en familie beter kennen. Dit spel bevat algemene vragen die geschikt zijn om met ieder gezelschap te spelen. Jullie trekken om de beurt een kaart. De vragen zijn toegankelijk waardoor dit spel in een hoog tempo kan worden gespeeld.

Openhartig Dating

Heb je binnenkort een date en ben je op zoek naar inspiratie voor vragen? Speel dan dit spel. Leer de vragen uit je hoofd of neem dit spel mee op date en kom er snel achter of jullie een juiste match zijn.

Openhartig In Love

Leer je geliefde op een verassende manier kennen via vragen en opdrachten. Dit spel is vooral bedoeld voor prille stelletjes die (net) verliefd zijn. Sommige vragen zijn een beetje flauw, maar deze kan je altijd desgewenst overslaan.

Openhartig Private Time

Trek om de beurt een kaart met een vraag of opdracht en geef je volledig bloot. Het spel bevat verassende vragen en gevoelige onderwerpen die niet snel in je dagelijksleven besproken worden. Het spel zet aan tot een dieper gesprek.

Openhartig Zingeving

Wat zijn jouw drijfveren ofwel wat geeft jouw leven zin? Wissel ideeën met elkaar uit en leer je naasten beter kennen. Veel vragen zetten je aan het denken. Daarom is dit spel niet voor iedereen weggelegd.

Vertellis Relatie Editie

Bouw een goede connectie op met je geliefde door het spelen van dit vragenkaartspel. Haal fijne herinneringen op, droom over de toekomst en maak plannen op een speelse en liefdevolle manier.