Kaartspellen voor op een afspraakje

Je bent hier:

Heb je een date gepland en ben je op zoek je een activiteit om samen te ondernemen? Dan heb je vast nog niet gedacht aan het spelen van een kaartspel. Deze spellen zijn ideaal om te spelen als je je in de beginfase van een relatie bevindt. 

Aanbevolen kaartspellen voor op een date

Hart vol Voorspel

Geef dit spannende spel als cadeau aan je partner en beleef verrassende momenten. Het spel bevat seksopdrachten voor hem en haar en kunnen zorgen voor extra opwinding en spanning. Uitermate geschikt voor stelletjes. Sommige opdrachten vereisen enige voorbereiding, dus plan ze enkele dagen van tevoren uit.

Openhartig About Sex

Deel je seksuele voorkeuren en gebeurtenissen met je medespelers aan de hand van vragen. Dit spel is vooral interessant voor mensen die het een uitdaging vinden om over seks te praten. Communicatie is de sleutel tot succes.

Openhartig Dating

Heb je binnenkort een date en ben je op zoek naar inspiratie voor vragen? Speel dan dit spel. Leer de vragen uit je hoofd of neem dit spel mee op date en kom er snel achter of jullie een juiste match zijn.

Openhartig Private Time

Trek om de beurt een kaart met een vraag of opdracht en geef je volledig bloot. Het spel bevat verassende vragen en gevoelige onderwerpen die niet snel in je dagelijksleven besproken worden. Het spel zet aan tot een dieper gesprek.

Openhearted Speed Dating (Engelstalig)

Ben je single en heb je een spannende date in het verschiet? Leer elkaar snel kennen met deze verrassende vragen die je kan stellen tijdens een eerste date. Ideaal cadeau om te geven aan een vriend waarbij het maar niet wil lukken om zijn of haar date binnen te hengelen.